Laden activiteiten

Compassiewandeling

04 december 2020

Bewegen met vriendelijke aandacht in de natuur

Wat gaan we doen?
We wandelen ontspannen en in een rustig tempo afgewisseld met begeleide oefeningen. Oefeningen en bewegingen om te aarden, waarbij we onze zintuigen inzetten en waar we zonder oordeel waarnemen vanuit mildheid. We zoeken de stilte op in onszelf, gespiegeld door de schoonheid en oordeelloosheid van de natuur.

De oefeningen, in combinatie met de buitenlucht en de natuur, zorgen ervoor dat je ruimte creëert in je (volle) hoofd hetgeen een ontspannend effect geeft. Je ontwikkelt jezelf om met meer vriendelijkheid en zachtheid naar jezelf en je omgeving te kijken.

Voor wie?
De compassie wandeling geschikt voor mensen die al eens een mindfulness of compassie training hebben gevolgd en de beoefening graag willen voorzetten samen met anderen. Maar dit is niet noodzakelijk. De wandeling leent zich ook goed voor een kennismaking met compassie beoefening.

Goed om te weten?

  • De wandeling is op vrijdagmiddag 4 december van 15.00 – 16.30 uur.
  • De kosten bedragen 15 euro exclusief BTW.
  • Het maximum aantal deelnemers is 15.

Wie geeft dit programma?
De wandeling wordt begeleid door Caroline van Lankveld, eigenaar van Centrum Heartwork. Als trainer, lichaamsgericht therapeut en coach begeleidt zij medewerkers en groepen naar meer verbinding, vitaliteit en veerkracht. Sinds een aantal jaren geeft zij met veel plezier mindfulness en compassie trainingen voor organisaties (in-company) en voor particulieren in Zeist. Hiervoor is zij gecertificeerd mindfulness en compassie trainer, aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN, lid in de hoogste categorie.

Facebooktwitterlinkedinmail

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Share This Event

  • Dit activiteit is voorbij.

Gegevens

Datum:
4 december 2020
Tijd:
15:00 tot 16:30
Activiteit Categorieën:
,

Locatie

Natuurplaats Binnenbos

Partner

Centrum Heartwork
Bekijk de site van Partner